Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena

Chorus:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara indonesia

Back to chorus
Mail  |  Print  |  Vote

Manuk Dadali Lyrics

Oasis – Manuk Dadali Lyrics