Anjeun datang deui
Sanggeus sabaraha kali
Ngahianat
Nganyeyeri
Torojol jol
Anjeun datang deui
Jol
Anjeun datang deui
Kuaneh naha kuring beut lengle
Hararese
Nutup hate
Torojol jol jol
Anjeun datang deui
Kukuring ditutup ku anjeun dibuka
Tutup buka rusak engselna
Kukuring ditutup kuanjeun dibuka
Tutup buka leungit koncina
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tutup buka lesot tolakna
Kukuring ditutup kuanjen dibuka
Tungtung namah panto muka salina
Jol
Anjeun datang deui
Kungsi ngahianat kungsi
Kuring lengle eleh deui
Daek deui popo poek kana kanyeri
H_ardiyanto@usa.net
Correct  |  Mail  |  Print  |  Vote

Jol Lyrics

Sumbang Doel – Jol Lyrics