Cublak-cublak suweng
Suwengi ting gelender
Mambu ketundhung gudel
Pak gempong lera lere
Sopo ngguyu ndelekake

Sir... Sir pong dele kopong
Sir... Sir pong dele kopong 2X

Gundul-gundul pacul
Gembelengan
Nyunggi-nyunggi wakul kul
Gembelengan

Wakul nggelempang
Segane dadi sak latar! 2X

Suwe ora jamu
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan gawe gelo
Correct  |  Mail  |  Print  |  Vote

Punk Java Lyrics

Slank – Punk Java Lyrics