Ora si zeme"are troket
Ora e c, mendur rend
Akrepa nuk ka
Kohe"n vodhe ti nga jeta ime

Bora e ze"rit te"nd
Mbi zemre"n time ra
Mbuloi, Strehe"n e fundit, Te" dashurise"

Dhe ndalen akrepat atje

Dite" pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Me" kot ke"rkuam
Or' e pe"rkryer, Nje" zeme"r jo kurre" s'mund te" jete"
Nate" pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne te" larguar
Por jo nuk munde"m
Se zemre"n te" dy e lame peng

Ora si zeme"are troket
Ora e c, mendur rend
Akrepa nuk ka
Kohe"n vodhe ti nga jeta ime

Bora e ze"rit te"nd
Mbi zemre"n time ra
Mbuloi, Strehe"n e fundit, Te" dashurise"

Dhe ndalen akrepat atje

Dite" pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Me" kot ke"rkuam
Or' e pe"rkryer, Nje" zeme"r jo kurre" s'mund te" jete"
Nate" pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne te" larguar
Por jo nuk munde"m
Se zemre"n te" dy e lame peng
Correct  |  Mail  |  Print  |  Vote

Zemren E Lame Peng Lyrics

Olta Boka – Zemren E Lame Peng Lyrics

More Olta Boka lyrics