Miremengjes, miremengjes dite e bukur kalteron
Mali malin, fusha fushen, zemra zemren zgjon

Si lumenje neper rruge, brigjet jeta rreth tane
Ajrin tend, zerin tim I rremben ne gji

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brezi I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I dites re, jemi agimi I saj

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brezi I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I dites re, jemi agimi I saj

Miremengjes, miremengjes zeri zerit I uron
Dite e re, jete e re vrull te ri kerkon

Ne cdo hap cel nje kenge, kenge dhe nje dashuri
Drejt stacionesh, drejt uzinash ecim une dhe ti

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brez I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I jetes se re, jemi agimi I saj
Correct  |  Mail  |  Print  |  Vote

Njerezit E Agimeve Lyrics

Alida Hisku – Njerezit E Agimeve Lyrics

Miremengjes, miremengjes dite e bukur kalteron
Mali malin, fusha fushen, zemra zemren zgjon

Si lumenje neper rruge, brigjet jeta rreth tane
Ajrin tend, zerin tim I rremben ne gji

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brezi I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I dites re, jemi agimi I saj

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brezi I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I dites re, jemi agimi I saj

Miremengjes, miremengjes zeri zerit I uron
Dite e re, jete e re vrull te ri kerkon

Ne cdo hap cel nje kenge, kenge dhe nje dashuri
Drejt stacionesh, drejt uzinash ecim une dhe ti

Brezat varg enderruan nje shqipja si ky
Me diellin ne zemer me drite ne sy

Mes agimesh te zjarrta hedh shtat brez I ri
Si grurin sot mbjell ditet qe vijne

X2: Gezimi I jetes perflaket si vezullim ne зdo skaj
Ne jemi flladi I jetes se re, jemi agimi I saj